Home » European Open » ATP tennistoernooi in Antwerpen officieel aangekondigd: European Open

ATP tennistoernooi in Antwerpen officieel aangekondigd: European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het is al een flinke tijd bekend dat er dit jaar een ATP 250-toernooi in Antwerpen zal plaatsvinden. Er was echter nog geen officiële onthulling, tot vandaag.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Dit mannentoernooi zal dit jaar doorgaan van 15 tot 23 oktober en zal de plaats innemen van het toernooi in Valencia op de kalender. Het Antwerpse toernooi zal door het leven gaan onder de naam ‘European Open’. Momenteel staat de European Open op de ATP-kalender tot minstens 2018. Het is al van 1998 geleden dat er nog eens een ATP-toernooi in ons land werd georganiseerd.

De European Open gaat in tegenstelling tot de geannuleerde Diamond Games niet door in het Sportpaleis, maar in de Lotto Arena. Meer info over ticketverkoop en de aanwezige spelers zal heel snel volgen. De kans dat Belgische mannen zoals Goffin, Darcis, Bemelmans en Coppejans van de partij zullen zijn (al dan niet via een wildcard) lijkt groot. David Goffin zou zelfs het boegbeeld moeten zijn van het toernooi. De organisatie zal er wellicht ook alles aandoen om enkele toppers naar Antwerpen te halen.

De organisatie van de European Open heeft ook sinds vandaag een Facebookpagina aangemaakt waar ze allerlei aankondigingen over het toernooi zal doen.

We are excited to announce the European Open, a new ATP World Tour tennis tournament in Antwerp that will take place…

Geplaatst door European Open op Dinsdag 3 mei 2016

koen

koen

MEER NIEUWS