Home » Geen categorie » Azarenka plant comeback voor dit najaar

Azarenka plant comeback voor dit najaar

Azarenka plant comeback voor dit najaar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voormalig nummer één van de wereld Victoria Azarenka heeft aangekondigd te willen terugkeren tijdens het Amerikaanse hard court seizoen. Ze is recent opnieuw beginnen trainen. 

De Australian Open kampioene van 2012 en 2013 werd in december moeder van een gezonde jongen, Leo. In een interview met Tennis Channel heeft ze de ambitie kenbaar gemaakt om terug te keren naar de competitie. Er is ook een trainerswissel gebeurd. Michael Joyce, die een lange tijd Maria Sharapove begeleide, zal de nieuwe coach worden van de Wit-Russische.

The sweetest ❤️??

Een bericht gedeeld door Victoria Azarenka (@vichka35) op


“Ik startte ongeveer drie weken geleden met trainen.”, verklaarde Azarenka. “Fysiek wil ik mijn lichaam weer sterk maken en het is eigenlijk de bedoeling om mijn lichaam opnieuw op te bouwen. Ik neem genoeg tijd om aan die dingen te werken waar je tussen de competities niet aan toe komt.”

Het doel is om klaar te zijn voor de US Open Series. Deze reeks van acht ATP en WTA toernooien vormen de voorbereiding voor het laatste grandslamtoernooi van het jaar, de US Open. “We zullen zien hoe het daar zal gaan. Dit is realistisch gezien het moment waarop ik weer wil starten.”

Starting work on new weapons +fundamentals ? #betterthanever #dontcallitacomeback #teamvika

Een bericht gedeeld door Victoria Azarenka (@vichka35) op


Over haar ambitie is de 27-jarige Azarenka duidelijk: “Je zal een betere Azarenka zien. Ik wil beter worden in alles, mijn beweging op het court, shot keuzes, shot techniek, mijn opslag wil ik verbeteren. Ik ben er zeker van dat ik nog veel beter kan worden. Dat is waarom ik mijn tijd neem en slim probeer te werken om zo een betere speelster te worden. Ik wil terugkomen en de beste zijn. Dat is mijn doel.”

Bekijk hier het volledige interview.

koen

koen

Meer nieuws