Home » ITF » Beaupain kan niet stunten in Jablonec

Beaupain kan niet stunten in Jablonec

Op het ITF-toernooi van Jablonec (Tsjechië, $ 15 000) heeft Simon Beaupain (ATP-1940) niet voor een stunt kunnen zorgen. Het eerste reekshoofd was te sterk voor de 19-jarige Belg.

Beaupain, die zich vanuit de kwalificaties kon plaatsen voor de tweede ronde, kwam donderdag uit tegen het topreekshoofd Bruno Sant’Anna (ATP-455). De Belg kon niet volgen in de openingsset die vrij snel op de naam van de Braziliaan kwam te staan.

Een ander verhaal in de tweede manche waarin Beaupain het zijn tegenstander knap lastig maakte. Hij kwam tot twee keer toe op een break voorsprong maar kon deze voorsprong niet volhouden. Bij een 5-4 stand kon de Belg voor de set serveren, maar de Braziliaan brak op love. Sant’Anna dwong een tiebreak af en Beaupain moest nipt het onderspit delven. Na 1 uur en 43 minuten stond de 1-6, 6-7 (3) eindstand op het scorebord.