Largus, het bedrijf achter o.a. Tennisplaza België, neemt het full service bureau Websmash over. Zaakvoerders Christophe Moons (Largus) en Frederik Vermeire (Websmash) kwamen hierover zaterdag tot een akkoord.

De twee bedrijven, gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van digitale projecten, werkten eerder al samen voor de European Open. Nu neemt Largus dus alle diensten en klanten over van Websmash. Largus-zaakvoerder Moons is alvast tevreden. “De overname van Websmash is een mooie stap in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de professionele diensten en het portfolio van Largus”, klinkt het.

Vermeire werkte tien jaar aan Websmash, maar wil zich nu focussen op andere zaken. “Na tien verrijkende jaren heb ik besloten een punt te zetten achter mijn activiteiten voor Websmash. Met Largus, dat reeds heel wat tennisprojecten op haar conto heeft, ben ik ervan overtuigd dat onze gewezen klanten en projecten in goede handen zijn.”

Projecten Largus

Naast Tennisplaza België, verzorgt Largus ook de digitale luiken van o.a. Alison Van Uytvanck, Ruben Bemelmans en de BNP Paribas Fortis Rising Stars Tennis Tour. Meer informatie over Largus vind je hier.

Deel:

Over de redacteur

Hoofdredacteur

Volg Rob op Twitter of stuur een mail naar Rob.van.Roy@tennisplaza.be.