Home » Geen categorie » Belgen gaan onderuit in Antalya

Belgen gaan onderuit in Antalya

Belgen gaan onderuit in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vandaag kwamen drie Belgen aan de bak op het ITF toernooi van Antalya (Turkije, $15 000). Geen van de drie spelers konden zich plaatsen voor de kwartfinale. 

Omar Salman (ATP-522) kon in de eerste ronde nog stunten tegen het vijfde reekshoofd. Vandaag moest hij zijn meerdere erkennen in de Brit Jay Clarke (ATP-480). Hij verloor de partij met 2-6 en 3-6.

Onze landgenoot Sander Gillé (ATP-701) moest het opnemen tegen het zevende reekshoofd, de Rus Ivan Nedelko (ATP-382). Hij kon het nodige weerwerk bieden maar zijn spel zakte in elkaar in de derde set. Setstanden waren 3-6, 6-3 en 6-0.

Sander Gillé - © Nick Verhaeghe
Sander Gillé – © Nick Verhaeghe

Ook Joran Vliegen (ATP-646) stond voor een moeilijke opdracht. Het tweede reekshoofd Kamil Majchrzak (ATP-268) was met 3-6 en 6-7(6) te sterk voor onze Belg.

Dubbelsucces voor Vliegen en Gillé

In het dubbelspel staan Vliegen (ATP D-166) en Sander Gillé (ATP D-169) in de halve finale. In de kwartfinale waren ze te sterk voor het duo Bogdan Didenko (ATP D-NG) en Vasil Yehorov (ATP D-NG) met 7-5 en 6-1.

Salman (ATP D-676) had minder succes aan de zijde van Alexandre Muller (ATP D-449). Zij verloren met tweemaal 2-6 van Goran Markovic (ATP D-732) en Kamil Majchrzak (ATP D-383). Markovic en Majchrzak worden de volgende tegenstander van het Belgisch duo Vliegen en Gillé. Inzet is een plaats in de finale.

koen

koen

Meer nieuws