Home » ATP » Bemelmans en Gillé-Vliegen dubbelen verder in Francavilla

Bemelmans en Gillé-Vliegen dubbelen verder in Francavilla

Bemelmans en Gillé-Vliegen dubbelen verder in Francavilla

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP D-264) heeft zich aan de zijde van Tallon Griekspoor (ATP D-619) geplaatst voor de kwartfinale van het Challengertoernooi van Francavilla (Italië, € 43 000 + H). Sander Gillé (ATP D-83) en Joran Vliegen (ATP D-96) wonnen eveneens hun eerste partij.

Bemelmans en Griekspoor stonden in de eerste ronde tegenover Alessandro Motti (ATP D-134) en David Vega Hernandez (ATP D-165). De Belgisch-Nederlandse tandem trok met 6-2, 2-6 en 13-11 nipt aan het langste eind. De wedstrijd duurde 1 uur en 18 minuten. In de kwartfinale volgt een duel met tweede reekshoofden Ariel Behar (ATP D-100) en Maximo Gonzalez (ATP D-80).

Ook derde reekshoofden Gillé en Vliegen wonnen hun eerste partij. Zij haalden het met 6-2, 3-6 en 10-3 van Tuna Altuna (ATP D-170) en Zdenek Kolar (ATP D-155). De wedstrijd duurde 1 uur en 12 minuten. Hun tegenstanders in de kwartfinale zijn nog niet bekend.

Coppejans opgevist

Kimmer Coppejans (ATP-338) verloor in de beslissende kwalificatieronde van Joris De Loore (ATP-319), maar werd opgevist voor de hoofdtabel. Hij neemt het op tegen Ruben Bemelmans (ATP-107) in de eerste ronde. De Loore kijkt Gianluigi Quinzi (ATP-347) in de ogen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws