Home » ATP » Blamage voor Goffin: Snelle exit in Antwerpen

Blamage voor Goffin: Snelle exit in Antwerpen

Blamage voor Goffin: Snelle exit in Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tweede reekshoofd David Goffin (ATP-14) moet na zijn eerste wedstrijd al zijn koffers pakken op de European Open in Antwerpen (ATP-250). De Fransman Ugo Humbert (ATP-70) ging verrassend vlug voorbij onze landgenoot.

Goffin speelde voor de eerste keer tegen de 21-jarige Humbert die dit jaar twee challengers op zijn naam schreef. In de eerste set vond het Belgische nummer één zijn vertrouwen niet snel terug. Humbert ging door Goffins opslag, terwijl Goffin een breakpunt miste. De jonge Fransman pakte verrassend de eerste set met 6-3.

In de tweede set was er niet snel beterschap voor onze landgenoot. Hij werd meteen gebroken en had geen kans op de opslag van zijn tegenstander. Humbert bleef ook wel sterk spelen en profiteerde met een tweede break opnieuw van foutjes van de Luikenaar. Goffin kon het tij niet meer keren en verloor zijn opslag nog een derde keer in de tweede set. Na amper 1 uur en 7 minuten ging de Belg onderuit met 6-3 en 6-1. In de kwartfinale speelt Humbert tegen het vijfde reekshoofd Guido Pella (ATP-20).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws