Home » WTA » Bonaventure en Minnen redden het niet, Van Uytvanck geeft forfait in Auckland

Bonaventure en Minnen redden het niet, Van Uytvanck geeft forfait in Auckland

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Auckland (Nieuw-Zeeland, WTA International) konden Greet Minnen (WTA-109) en Ysaline Bonaventure (WTA-116) niet stunten in de eerste ronde. Alison Van Uytvanck (WTA-47) moest ziek forfait geven voor haar eerste partij.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Minnen stond tegenover de ervaren Duitse Julia Goerges (WTA-41) in de eerste ronde. Onze landgenote verloor de eerste set kansloos met 1-6, maar liep in de tweede set 5-2 uit. Toch kon Minnen de klus niet afmaken, Goerges kwam nog met 6-7 (4) langszij.

Ook Bonaventure leverde een knap gevecht tegen de Française Alizé Cornet (WTA-57). Onze landgenote won de eerste set met 6-4, maar moest uiteindelijk met 5-7 en 3-6 de duimen leggen. Van Uytvanck gaf forfait voor haar partij tegen de Duitse Laura Siegemund (WTA-73) omwille van een virale infectie. Het valt af te wachten of ze nog kan aantreden in het dubbelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Diego Schwartzman - © Philippe Buissin (Imagellan)

Schwartzman kampioen in Buenos Aires

Diego Schwartzman (ATP-9) heeft het ATP 250-toernooi van Buenos Aires op zijn naam geschreven. In een volledig Argentijnse finale was hij te sterk voor voor kwalificatiespeler Francisco Cerundolo (ATP-112).

LEES MEER