Ysaline Bonaventure (WTA-133) heeft een punt gezet achter haar samenwerking met de Intime Tennisschool in Nederland. Ze keert terug naar België en gaat op zoek naar een nieuwe coach.

Bonaventure trainde tien jaar lang in Nederland, als 14-jarige trok ze naar de Intime Tennisschool in Zoetermeer. Nu is het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk, dichter bij huis bij vrienden en familie. “Het werd steeds lastiger om elke week naar Nederland te gaan, zeker omdat ik ook dikwijls ver van huis ben om toernooien te spelen. Ik ben in Nederland begonnen toen ik 14 was, nu ben ik 23 en sta ik op plaats 133 op de ranking. Ik wil iedereen bedanken die me de afgelopen jaren geholpen heeft”.

Bonaventure keert terug naar België, maar heeft nog geen concrete plannen: “Ik heb geen idee wat de toekomst zal brengen, maar ga ik ga op zoek naar iets wat me gelukkig maakt. Het zal wat tijd vragen om een goede oplossing te vinden, en daarom ga ik enkele weken alleen op pad om uit te zoeken wat ik echt wil. De komende weken krijg ik de nodige steun van de federatie om me voor te bereiden op Roland Garros”.

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.