Home » Grand Slam » Australian Open » Bonaventure strandt in tweede kwalificatieronde Australian Open

Bonaventure strandt in tweede kwalificatieronde Australian Open

Bonaventure strandt in tweede kwalificatieronde Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-164) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de hoofdtabel van de Australian Open. In de tweede kwalificatieronde moest ze het onderspit delven tegen de Servische Ivana Jorovic (WTA-280).

Bonaventure had in de eerste kwalificatieronde van de Australian Open gewonnen tegen de Australische Tammi Patterson (WTA-344). In de tweede kwalificatieronde speelde ze tegen de Servische Jorovic.

Jorovic pakte de eerste set met 6-4. In een spannende tweede set ging Bonaventure nipt onderuit in een tiebreak met 8-6. Ze reageerde ontgoocheld op haar Facebookpagina: “Pijnlijke nederlaag in de tweede ronde, na anderhalve dag wachten tot de regen stopte! Ik verloor mijn match op de Indour Courts. Ik speelde onder mijn niveau dat ik de laatste weken en maand behaalde. Ontgoocheld om zo mijn “Aussie trip” te beëindigen.”

Bonaventure maakte ook haar programma van de komende weken bekend en eindigde met een positieve noot: “Ik ga nu terug naar huis om me klaar te maken voor nieuwe uitdagingen in de komende weken. Ik zal in Frankrijk en Engeland spelen. Ik kom steeds dichter bij mijn hoogste ranking. Ik zal volgende week rond plaats 155 op de ranking staan.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws