Home » Billie Jean King Cup » Bouchard past voor Fed Cup, maar gaat wel voor nieuwe haarsnit

Bouchard past voor Fed Cup, maar gaat wel voor nieuwe haarsnit

Bouchard past voor Fed Cup, maar gaat wel voor nieuwe haarsnit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eugenie Bouchard (WTA-37) past voor het Fed Cup-duel tussen Canada en Wit-Rusland volgende week in Quebec. De Canadese ondervindt nog te veel hinder van de hersenschudding die ze vorig jaar opliep bij een valpartij in haar kleedkamer op de US Open.

“Ik ben teleurgesteld, maar ik ben nog steeds hard aan het werken om terug in topvorm te geraken”, liet Bouchard via Twitter weten. “Ik wil mij ook voldoende kunnen voorbereiden op de rest van het seizoen en wil er staan op de Olympische Spelen in Rio.”

Een bericht dat met gemengde gevoelens door de Canadese fans werd onthaald. Een zekere ‏@niallercrown reageerde zelfs behoorlijk aanvallend: “Stop met je excuses. Je bent een schande voor Canada”, klonk het bot. Bouchard voelde zich beledigd en benadrukte dat ze zowel in 2011 als in 2013, 2014 en 2015 klaar stond voor haar team. “Ik ben trots op mijn land, dus ik weet niet wat je bedoelt”, reageerde ze.

Nieuw kapsel

Hoe een verloren tweede ronde op de Australian Open door te spoelen? Volgens Bouchard is het antwoord simpel: ga naar de kapper. De Canadese voegde de daad bij het woord, vloog naar Miami en liet er zichzelf een nieuw kapsel aanmeten. Het resultaat kan je hieronder bewonderen.

?? @oribesalon

Een foto die is geplaatst door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws