Home » Davis Cup » Britse team stelt vertrek naar België uit

Britse team stelt vertrek naar België uit

Britse team stelt vertrek naar België uit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het Britse Davis Cupteam heeft haar vertrek naar België voor de Davis Cupfinale uitgesteld. Volgens de BBC is de verhoogde terreurdreiging in Brussel de reden voor de latere aankomst van Andy Murray en co.

Oorspronkelijk zouden de Britten zondag met de trein van Eurostar naar Brussel reizen maar dit vertrek wordt nu uitgesteld. Ze kozen ervoor om op zondag te trainen op de indoorgravelvelden van Queen’s Club in Londen. De reis is 24 uur uitgesteld tot maandag, aldus BBC-correspondent Russell Fuller.

Volgens de BBC heeft de vertraagde aankomst van de Britten te maken met de verhoogde terreurdreiging in Brussel. Er zijn in Brussel verscherpte veiligheidsmaatregelen omdat er gevreesd wordt voor een terroristische aanslag. Volgens BBC-verslaggever Fuller zullen de Britten zeker later nog in België aankomen: “Ondanks dat er wel enige angst is, denk ik niet dat het team niet voorbereid is om naar België te reizen. De Internationale Tennis Federatie heeft immers gezegd dat het veilig is voor de finale”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws