Home » Fed Cup » Clijsters bedankt fans: “Jullie reacties zijn overweldigend en motiverend”

Clijsters bedankt fans: “Jullie reacties zijn overweldigend en motiverend”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kim Clijsters timmert hard aan haar comeback. Op social media deelde ze een filmpje om haar fans te bedanken voor alle steun.

Iets meer dan een maand geleden maakte Clijsters het verrassende nieuws bekend dat ze nog één keer wil terugkeren naar het hoogste niveau. Op Instagram gaf ze een update aan haar fans: “Het is intussen een maand geleden dat we het nieuws van mijn comeback de wereld instuurden. Jullie reacties waren ongelooflijk, ik kreeg heel veel kaartjes en berichtjes. Het is emotioneel geweest, maar het motiveert me enorm. Bedankt voor alle steun en ik zal hard blijven werken om het zo goed mogelijk te doen, het is fantastisch om terug op het veld te staan.”

Het is nog niet bekend wanneer precies Clijsters haar comeback zal maken, de organisatie van de Australian Open liet alvast weten dat er een wildcard voor haar klaarligt. Ook de Fed Cup in eigen land behoort tot de mogelijkheden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden