Kim Clijsters is momenteel op vakantie in Australië. Niet geheel toevallig, natuurlijk. Ze supportert er op de Australian Open voor Elise Mertens (WTA-14), neemt er deel aan de Legends Doubles en bracht ook een bezoekje aan de studio van Eurosport.

“Ik ben hier op vakantie met Brian en de kinderen”, vertelde Clijsters aan Barbara Schett en Mats Wilander van Eurosport. “Het doet me wel iets om hier terug te komen, de Australian Open is een fantastisch toernooi.”

In 2011 won de Belgische de Australian Open. Ook dochter Jada, toen 3 jaar, was dat jaar mee afgezakt. “Grappig genoeg herinnert zij zich niets meer van dat moment”, lachte Clijsters.

Legends Doubles

De viervoudig grandslamwinnares zal in Australië ook deelnemen aan de Legends Doubles. “Aan de zijde van Li Na, ik kijk er erg naar uit”, liet de Belgische daarover optekenen.

Steun voor Mertens

Voor Mertens is de aanwezigheid van Clijsters alvast een extra motivatie. “Het is heel leuk dat ik haar kan horen wanneer ik op het terrein sta, tof om weten dat ze mij steunt”, aldus Mertens.

Dit bericht bekijken op Instagram

Life on tour can be like a zoo … #australianopen #koala

Een bericht gedeeld door Kim Clijsters (@clijsterskim) op

Deel:

Over de redacteur

Algemene coördinatie

Volg Christophe op Twitter of stuur een mail naar christophe.moons@tennisplaza.be.