Home » Geen categorie » Dimitrov laat zich verrassen door Tunesische kwalificatiespeler in Dubai

Dimitrov laat zich verrassen door Tunesische kwalificatiespeler in Dubai

Dimitrov laat zich verrassen door Tunesische kwalificatiespeler in Dubai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ATP-toernooi van Dubai (Verenigde Arabische Emiraten, $ 3 057 135) ligt Grigor Dimitrov (ATP-4) er verrassend uit in de openingsronde. Hij liet zich verschalken door een 34-jarige Tunesiër. 

Malek Jaziri (ATP-117) is een 34-jarige Tunesiër die ongeveer een jaar geleden op de 37e positie stond en als belangrijkste wapenfeit tweemaal een derde ronde op de Australian Open heeft. Nu heeft hij de grootste zege in zijn carrière beet door van een set achterstand het eerste reekshoofd Dimitrov uit het toernooi te kegelen.

Jaziri won 78% van zijn eerste opslagen en wist zeven van de achte breakpunten weg te werken en won met 4-6, 7-5 en 6-4.

“Het is een geweldig gevoel vandaag om mijn eerste wedstrijd tegen een top vijf speler te winnen”, aldus een glunderende Jaziri.

“Ik ben erg blij en ik probeerde te vechten voor elk punt want het was erg close. Ik speelde erg agressief vandaag, erg aanvallend en varieerde erg veel in de wedstrijd vandaag”, analyseerde de Tunesiër.

Ook vijfde reekshoofd Richard Gasquet (ATP-37) ligt er in de openingsronde uit. Hij ging met 4-6, 3-6 onderuit tegen Borna Coric (ATP-50).

koen

koen

Meer nieuws