Home » Davis Cup » Dit wordt de Davis Cup-finale op Tennisplaza België

Dit wordt de Davis Cup-finale op Tennisplaza België

Dit wordt de Davis Cup-finale op Tennisplaza België

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dankzij Tennisplaza België hoef je komend weekend niets te missen van de Davis Cup-finale tussen België en Groot-Brittannië. Geen ticket bemachtigd? Geen probleem, bij ons beleef je het duel vanop de eerste rij!
 


 

Live verslag

Vanaf vrijdag biedt Tennisplaza België van elke wedstrijd live verslag aan. De wedstrijden worden becommentarieerd door redacteurs Wouter Kesteloot en Melissa Van de Wiele met tekst én beeld. Zij delen ook de leukste tweets die tijdens de wedstrijden worden gedeeld, dus laat je opmerken met de hashtag #CmonBelgium en kom jezelf tegen in ons live verslag!
 

Samenvatting

Elke dag zal er een ruime samenvatting van de wedstrijden op Tennisplaza België verschijnen. Wouter en Melissa verzamelen de leukste quotes en informeren jou tot in het detail!
 

Fotospecial

Op het einde van de dag (en dit op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) zet Tennisplaza België de meest opvallende beelden van de ontmoeting op een rij in een heuse fotospecial. Alsof je er zelf bij was!
 

Undercover in de We Are Tennis Fan Academy

Hoofdredacteur Rob van Roy duikt vanaf donderdag onder in de wereld van het fanleger van de We Are Tennis Fan Academy. Hij houdt je op de hoogte van de sfeer tussen de supporters met foto’s die hij deelt via Facebook en Twitter.
 
[alert type=”info” title=”Volg onze sociale media”]Tennisplaza België zal ook regelmatig updates plaatsen op haar sociale media. Mis geen detail van de finale via onze Facebookpagina én Twitter.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws