Home » Geen categorie » Djokovic bijt tanden stuk op Spanjaard in Miami

Djokovic bijt tanden stuk op Spanjaard in Miami

Djokovic bijt tanden stuk op Spanjaard in Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voor Novak Djokovic (ATP-1) zit het toernooi van Miami (Verenigde Staten, ATP Masters 1000) er vroegtijdig op. De Serviër geraakte niet voorbij de vierde ronde.

Djokovic verscheen pas in de tweede ronde ten tonele. Hij nam moeiteloos de maat van Australiër Bernard Tomic (ATP-81) in twee sets. Zijn volgende tegenstander, Federico Delbonis (ATP-83) wist hem de tweede manche af te snoepen maar de Serviër stelde met 6-1 in de derde meteen weer orde op zaken.

In de vierde ronde kruiste Djokovic de degens met Roberto Bautista Agut (ATP-25). Het nummer één van de wereld nam een vlotte start en ging in sneltempo met 6-1 setwinst aan de haal. De taaie Spanjaard liet zich echter niet kennen en klampte in de tweede set aan tot 5-5. Meer nog, hij slaagde erin met 7-5 aan het langste eind te trekken.

De beslissende derde set ging bepalen wie een plaatsje in de kwartfinale kon bemachtigen. De heren hielden gelijke tred, tot Bautista Agut in het zesde game door de opslag van Djokovic gaat en 4-2 aan de leiding komt. De Serviër kan nog één spel winnen, maar het eerste matchpunt is meteen het goede voor de Spanjaard. Met 6-3 knokt hij zich voorbij Djokovic naar de laatste acht.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws