Home » ATP » Djokovic heer en meester in Madrid

Djokovic heer en meester in Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic (ATP-1) heeft het ATP-toernooi van Madrid (Spanje, Masters 1000) op zijn naam geschreven. In de finale was hij in twee sets te sterk voor Stefanos Tsitsipas (ATP-9).

Djokovic rekende in de halve finale af met Dominic Thiem (ATP-5) en stond in de finale tegenover Tsitsipas die Rafael Nadal (ATP-2) naar huis had gestuurd na een waar spektakelstuk. Erg veel drama en spanning kregen de toeschouwers echter niet te zien in de finale, Djokovic was duidelijk te sterk voor het 20-jarige Griekse talent, Tsitsipas kon geen enkel breakpunt afdwingen. Na 1 uur en 32 minuten stond de 6-3 en 6-4 eindstand op het scorebord.

Voor Djokovic was het zijn 74e titel en zijn derde eindzege in Madrid. De Serviër lijkt helemaal klaar voor Roland Garros en kan voor de tweede keer in zijn carrière alle vier de grandslamtitels tegelijk bezitten.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden