Home » WTA » Flipkens krijgt de wind van voren op Twitter: “Egoïst”

Flipkens krijgt de wind van voren op Twitter: “Egoïst”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-77) communiceert op Twitter actief en soms fel over de coronacrisis, iets wat niet door al haar volgers gesmaakt wordt.

Na de afgelasting van Indian Wells (Verenigde Staten, Premier Mandatory) stak Flipkens hard van leer tegen de WTA en ook de dagen die volgden, stuurde de Belgische tweets over de coronacrisis de wereld in.

“Ik, ik ik, probeer te denken als een sociaal iemand”, reageerde iemand op 12 maart toen Flipper postte dat ze zich waardeloos voelde.

Op 14 maart stuurde Flipkens een nieuwe verzuchting de wereld in: “Aangezien Stuttgart gecanceld is en er geen vluchten van en naar Istanboel zijn vanuit België zitten we al aan zeven weken zonder tennis.” Daarop volgde een erg zwaar verwijt van een volger: “Als topspeelster neem je wel een heel egoïstische houding aan… € of $ boven gezondheid blijkbaar… Kom uit uw ivoren toren voor je er straks uitvalt… #EGOIST.”

Veilig en gezond

Uiteindelijk besloot Flipkens haar frustraties opzij te zetten. “Het kan me eerlijk gezegd niet meer schelen wanneer er terug tennistoernooien zijn. Laat ons gewoon allemaal veilig en gezond blijven.” Helaas voor de Belgische was dat voor sommigen niet voldoende en kreeg ze opnieuw commentaar van iemand: “Sorry dat ik het zeg, maar het heeft je genoeg tijd gekost vooraleer je de situatie ernstig nam.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS