Ben jij een geboren coördinator en kan je goed het overzicht over verschillende taken heen bewaren? Heb je een hart voor tennis en een scherpe, foutloze pen? Tennisplaza België zoekt een nieuwe hoofdredacteur en misschien ben jij de m/v naar waar wij op zoek zijn!

Na vijf jaar heeft Rob van Roy besloten om te stoppen als hoofdredacteur van Tennisplaza België. “Ik heb fantastische momenten beleefd en ben het team waarmee ik mocht werken de afgelopen jaren énorm dankbaar voor de fijne tijd samen”, reageert van Roy. “Ik zie Tennisplaza België intussen ook een beetje als m’n eigen kindje en hoop nog lang deel uit te kunnen maken van het team, maar dan als redacteur.”

Christophe Moons, Algemeen coördinator van Tennisplaza België, kijkt ook tevreden terug op de jarenlange samenwerking. “Ik betreur Rob’s beslissing, maar ik kan er uiteraard wel begrip voor opbrengen”, aldus Moons. “Ik sta erop hem te bedanken voor het werk dat hij de voorbije jaren heeft geleverd en hoop hem nog vaak terug te zien op onze website.”

Tennisplaza België gaat de komende weken op zoek naar een opvolger voor van Roy. “We zoeken iemand die goed kan coördineren en een hart voor tennis en taal heeft”, geeft Moons nog mee. “Ons project steunt op vrijwilligers, maar de hoofdredacteur zal een faire vergoeding krijgen voor zijn of haar werk.”

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Ontdek hier de vacature.

Deel:

Over de redacteur