Home » ATP » Goffin kampeert weekje langer in top tien, Bemelmans springt omhoog

Goffin kampeert weekje langer in top tien, Bemelmans springt omhoog

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Weinig verschuivingen op de ATP-ranking deze week. De top tien blijft ongewijzigd, David Goffin (ATP-10) blijft deze week status quo.

Novak Djokovic (ATP-1) blijft nog steeds de ATP-ranking aanvoeren, met een kleine voorsprong op Rafael Nadal (ATP-2). Roger Federer (ATP-3) is bezig aan zijn laatste week op de derde plaats, volgende week zakt hij verder weg want de Zwitser kan zijn titel in Dubai niet verdedigen.

Goffin verloor verrassend snel in Marseille, maar dat heeft geen gevolgen voor zijn ranking. Kimmer Coppejans (ATP-152) gaat deze week één plaatsje vooruit, Steve Darcis (ATP-214) verliest vier plaatsen. Ruben Bemelmans (ATP-226) springt dankzij zijn halve finale in Koblenz 23 plaatsen vooruit, Arthur De Greef (ATP-331) tuimelt deze week 43 plaatsen omlaag.

In het dubbelspel boeken Joran Vliegen (ATP D-39) en Sander Gillé (ATP D-46) één plaatsje verlies, na hun vroege uitschakeling in Rio de Janeiro.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden