Home » Geen categorie » Goffin overtuigend naar tweede ronde in Rotterdam

Goffin overtuigend naar tweede ronde in Rotterdam

Goffin overtuigend naar tweede ronde in Rotterdam

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam (Nederland, € 1 996 245) heeft David Goffin (ATP-7) zich geplaatst voor de tweede ronde. Hij won overtuigend in twee sets. 

Op het laatste nippertje werd de tegenstander van Goffin, Benoît Paire (ATP-45), vervangen door diens landgenoot en lucky loser Nicolas Mahut (ATP-105). Het vierde reekshoofd in Rotterdam liet dat niet aan zijn hart komen en haalde overtuigend de overwinning binnen.

Een goed serverende Goffin scoorde vooral op de tweede service van de Fransman en gaf zelf weinig prijs in zijn opslagspelletjes. Na iets meer dan één uur wedstrijd stonden de duidelijke 6-1, 6-3 winstcijfers voor de Belg vast. In de volgende ronde komt hij uit tegen een andere veteraan: Feliciano Lopez (ATP-37). In de vorige ontmoetingen met de Spanjaard kon Goffin telkens winnen in twee sets.

“Nicolas Mahut is een hele andere speler. Ik moest daarom mijn tactiek aanpassen, maar ik had gelukkig nog een beetje tijd om over de wedstrijd na te denken. Ik ben blij met deze winst”, aldus Goffin na de wedstrijd.

 

koen

koen

Meer nieuws