Van 15 t.e.m. 22 oktober vindt in Antwerpen de European Open (ATP World Tour 250) plaats, het grootste tennistoernooi van België. Wij blikken vooruit.

Vorig jaar kroonde Richard Gasquet (ATP-29) zich tot winnaar. Dit jaar strijdt hij, samen met toppers als Gaël Monfils (ATP-22) en David Ferrer (ATP-33), opnieuw voor de titel.

Ook heel wat Belgen zullen opnieuw present tekenen. Op de hoofdtabel al zeker: David Goffin (ATP-13) en Steve Darcis (ATP-60).

Een uniek gegeven dat zulke internationale sterren zo dicht bij huis neerstrijken. Monfils, tijdens het grasseizoen nog finalist op het ATP-toernooi van Eastbourne, is zoals geweten een echte smaakmaker en zal ongetwijfeld massa’s volk lokken.

Themadagen

In de Lotto Arena zal er dit jaar niet enkel ruimte zijn voor de wedstrijden van een Monfils of Goffin, maar ook voor heel wat randactiviteiten. De zogeheten themadagen.

Themadagen European Open - © European Open

Themadagen European Open – © European Open

Voor de Club day kunnen clubs zich nog steeds inschrijving om op uitnodiging de kwalificaties van het toernooi bij te wonen. Hiervoor kan je mailen naar info@europeanopen.be.

Ook senioren zijn van harte welkom op de European Open en kunnen per vereniging een mailtje sturen naar hetzelfde adres: info@europeanopen.be.

Meer informatie?

Wil jij hét tennistoernooi van het jaar live en van dichtbij meemaken? Klik dan snel hier.

Deel:

Over de redacteur

Algemene coördinatie

Volg Christophe op Twitter of stuur een mail naar christophe.moons@tennisplaza.be.