Home » Davis Cup » Hewitt rekent op deze spelers tegen België

Hewitt rekent op deze spelers tegen België

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Australische Davis Cup-kapitein Lleyton Hewitt heeft het team bekend gemaakt dat volgende week zal aantreden in de halve finale van de Davis Cup. Hij rekent onder andere op Nick Kyrgios (ATP-17) in het duel tegen België.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Australië klopte dit jaar Tsjechië en de Verenigde Staten in de Davis Cup, telkens onder aanvoering van Kyrgios. Ondanks zijn heupproblemen rekent Hewitt toch op de Australische ‘enfant terrible’. Jordan Thompson (ATP 73), Thanasi Kokkinakis (ATP-222) en dubbelspeler John Peers (ATP D-2) maken de selectie compleet. Sam Groth (ATP-174), nochtans present in de afgelopen zes duels, valt uit de boot.

“We zien wel ter plaatse hoe de condities zijn, maar ik denk dat we de jongens hebben die we nodig hebben. Gravel is niet de favoriete ondergrond van Groth, en we hebben een extra enkelspeler nodig”, aldus de Australische kapitein.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER