Home » Geen categorie » Heyman en De Loore naar hoofdtabel in Koblenz

Heyman en De Loore naar hoofdtabel in Koblenz

Heyman en De Loore naar hoofdtabel in Koblenz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Christopher Heyman (ATP-282) en Joris De Loore (ATP-314) hebben zich geplaatst voor de hoofdtabel van het challengertoernooi van Koblenz (Duitsland, € 43 000). Ze overleefden drie kwalificatierondes.

Heyman kwam als tweede reekshoofd aan de start van het kwalificatietoernooi. Na twee zeges in twee sets moest hij het in de beslissende kwalificatieronde opnemen tegen de Italiaan Alessandro Bega (ATP-345). Onze landgenoot trok met 6-1 en 6-4 aan het langste eind. Op de hoofdtabel volgt een duel met de Egyptenaar Karim-Mohamed Maamoun (ATP-240).

Vierde reekshoofd De Loore won eveneens vlot zijn eerste twee wedstrijden. Om de hoofdtabel te bereiken moest hij hard knokken tegen N. Sriram Balaji (ATP-393). De Loore trok na 2 uur en 16 minuten met 6-7(8) 7-5 en 6-3 aan het langste eind. Hij ontmoet Sergiy Stakhovsky (ATP-120) in de eerste ronde.

Sander Gille (ATP D-111) en Joran Vliegen (ATP D-117) komen in Koblenz in actie in het dubbelspel. Clément Geens (ATP-423) sneuvelde in de tweede kwalificatieronde, Yannick Vandenbulcke (ATP-384) en Yannik Reuter (ATP-441) gingen in hun openingspartij onderuit.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws