Home » Geen categorie » Heyman en Geens door in Ashkelon, Pauwels is uitgeschakeld

Heyman en Geens door in Ashkelon, Pauwels is uitgeschakeld

Heyman en Geens door in Ashkelon, Pauwels is uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi van Ashkelon (Israel, $ 15 000) hebben de topreekshoofden Christopher Heyman (ATP-401) en Clément Geens (ATP-439) de tweede ronde bereikt. Maxime Pauwels (ATP-998) is uitgeschakeld. 

Eerste reekshoofd Heyman had weinig moeite met zijn Oostenrijkse tegenstander. Hij won met 6-1 en 6-4 van Bastian Trinker (ATP-854) na iets meer dan één uur wedstrijd. Zijn volgende tegenstander wordt de Britse kwalificatiespeler Thomas Colautti (ATP-1764).

Geens, het tweede reekshoofd deze week, had het heel wat moeilijker. Hij kon een scheve situatie rechtzetten tegen de thuisspeler Orel Ovil (ATP-1103). De Belg won met 2-6, 7-5 en 6-1 na bijna twee uur tennis. Ook Geens komt uit tegen een kwalificatiespeler in de tweede ronde: de Canadees Alexander Day (ATP-1563).

Voor Pauwels zit het toernooi er na de eerste ronde op. De 19-jarige Belg ging met 4-6 en 4-6 nipt onderuit tegen Alon Elia (ATP-977). Pauwels vocht voor wat hij waard was en moest na bijna twee uur wedstrijd zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

koen

koen

Meer nieuws