Home » European Open » Hier kan je, nog voor de finale in Frankrijk, de Belgische Davis Cup-sterren spotten

Hier kan je, nog voor de finale in Frankrijk, de Belgische Davis Cup-sterren spotten

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De finale van de Davis Cup, mét België in één van de twee hoofdrollen, vindt van 24 tot en met 26 november plaats in en tegen Frankrijk, maar de eerstvolgende grote afspraak voor de spelers wordt de European Open in de Antwerpse Lotto Arena.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Drie van de trouwe manschappen van kapitein Johan Van Herck, met name David Goffin (ATP-12), Steve Darcis (ATP-77) en Ruben Bemelmans (ATP-92), zullen het beste van zichzelf geven op het ATP World Tour 250-toernooi en dat verwachten zij ook van het publiek. Kom onze Davis Cup-helden aanmoedigen in Antwerpen zodat ze op een wolk richting Frankrijk drijven en daar eind november de Davis Cup in de lucht kunnen steken.

Belgian Day

Woensdag 18 oktober is het Belgian Day op de European Open. De Lotto Arena kleurt helemaal zwart-geel-rood en het dak vliegt eraf. In deze zinderende sfeer zal Mister Steve Davis Cup Darcis zijn eerste wedstrijd spelen. Met de onvoorwaardelijke steun van een dolenthousiast thuispubliek kan Darcis elke speler aan. Een niet te missen avond voor de ware Belgische tennisfan. Donderdag 19 oktober wordt ook een Belgische topdag… de dag van de beste Belgische tennisser ter wereld, David Goffin. Donderdagavond speelt hij z’n eerste wedstrijd in de Lotto Arena. Kom Goffin aanmoedigen bij zijn eerste stap richting de finale!

Belgische next gen: Zizou Bergs

Met Goffin, Darcis en Bemelmans zit het Belgische Davis Cup-team uiteraard nog even gebeiteld, maar de opvolging staat al te trappelen. Zizou Bergs (ATP-1 545) is één van de aanstormende Belgische talenten. De 18-jarige Limburger zal zich via de kwalificaties trachten te plaatsen voor de hoofdtabel van de European Open. Ook hij verdient jouw uitbundige vocale steun in de Lotto Arena.

[alert type=”info” title=”Meer informatie?”]Wil jij hét tennistoernooi van het jaar live en van dichtbij meemaken? Klik dan snel hier.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS