Bad boy Nick Kyrgios (ATP-30) doet opnieuw veel stof opwaaien met zijn uitspraken. De Australiër haalde op Twitter hard uit naar Casper Ruud (ATP-61).

Kyrgios ging deze lente volledig door het lint in zijn partij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Rome (Italië, ATP 1000). De Australiër ging in de clinch met het publiek, sloeg zijn racket stuk en gooide een stoel door de lucht, waarna hij gediskwalificeerd werd. Zijn opponent Ruud vierde zijn overwinning iets te uitbundig en sindsdien leeft hij op voet van oorlog met Kyrgios.

De 20-jarige Ruud noemde Kyrgios in een interview een “gek” en een “idioot” en dat laat de Australiër niet zonder slag of stoot passeren: “Als je nog eens iets te zeggen hebt, dan zou ik het appreciëren als je dat in mijn gezicht doet. Ik weet zeker dat je dan niet zo te keer zal gaan. Tot dan kijk ik nog liever naar verf die droogt, want dat is boeiender dan een wedstrijd van jou.”.

Wat later voegde hij er nog aan toe: “Ik snap wel dat je het over mij hebt, want mensen weten zelfs niet eens dat je kan tennissen. Veel succes in Milaan, kampioen”.

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.