Home » ATP » Kyrgios laat tattoo van basketlegendes op arm zetten: “Basket is mijn leven”

Kyrgios laat tattoo van basketlegendes op arm zetten: “Basket is mijn leven”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Australische tennisser Nick Kyrgios (ATP-40) heeft portretten van basketballers Kobe Bryant en Lebron James op zijn arm laten tatoeëren. “Ik speel tennis, maar basket is mijn leven. Ik speel elke dag basketbal”, klinkt het bij Kyrgios.

De tragische dood begin dit jaar van Bryant, die om het leven kwam bij een helikopterongeluk, liet bad boy Kyrgios niet onberoerd. Een dag na zijn dood verscheen hij tijdens de Australian Open op de baan met een shirt van de Los Angeles Lakers, met daarop het nummer 8.

“Dat was een heel zware dag voor me. Ik wilde iets van een herinnering aan hem”, zei Kyrgios, die besloot om een dubbele afbeelding van Bryant op zijn arm te laten zetten. Maar ook LeBron James, de huidige superster van de Lakers en de NBA, kreeg een plaatsje op zijn arm.

Kyrgios plaatste een video van zijn tattoos op Instagram. “Kobe en The King zijn nu voor altijd bij me”, schrijft hij. Hij noemt zichzelf nu ook de meest getatoeëerde tennisser van de wereld. “Ik ben ook heel anders dan de rest.”

View this post on Instagram

Making memories

A post shared by NK (@k1ngkyrg1os) on

Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER