Home » ATP » López wil eind 2019 met tennispensioen gaan

López wil eind 2019 met tennispensioen gaan

López wil eind 2019 met tennispensioen gaan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Feliciano López (ATP-64) heeft in het radioprogramma El transistor de Onda Cero aangekondigd dat hij eind volgend jaar zal stoppen met zijn tenniscarrière.

De 37-jarige López was te gast in het radioprogramma El Transistor de Onda Cero om de balans van zijn tennisseizoen op te maken. Hij vertelde dat hij zijn racket aan de haak wil hangen op het einde van het volgende tennisseizoen: “Ik wil graag stoppen op een moment dat ik nog competitief kan zijn. Mijn plan is om volgend jaar te spelen en als alles gaat zoals ik denk, zal 2019 mijn laatste jaar zijn.”

In hetzelfde interview werd er aan López gevraagd wie hij de beste tennisser aller tijden vindt. De Spanjaard kiest Roger Federer (ATP-3) als de beste tennisser uit de geschiedenis.

López weet al wat hij gaat doen na zijn carrière. Hij zal vanaf 2019 directeur worden van de Mutua Madrid Open, het Spaanse Masters 1000-toernooi op gravel: “Ik zal geholpen worden door een groot team omdat ik nieuw ben als directeur. Ik ben al veel aan het leren omdat ik een grote verantwoordelijkheid zal moeten dragen.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws