Home » ATP » Medvedev naar zesde finale op rij in Shanghai

Medvedev naar zesde finale op rij in Shanghai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ATP-toernooi van Shanghai (China, ATP 1 000) blijft Daniil Medvedev (ATP-4) sterk presteren. De Rus staat voor de zesde keer op rij in de finale en strijdt tegen Alexander Zverev (ATP-6) om de titel.

Medvedev vocht in de halve finale een spannend duel uit met de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP-7). Beide spelers waren aan elkaar gewaagd in de eerste set, een tiebreak moest de beslissing brengen en die ging met 7-6 (5) naar Medvedev. Ook in de tweede set kon Tsitsipas het tijd niet keren, de Rus pakte de set met 7-5. Voor Medvedev is het zijn zesde finale op rij, in Cincinnati en Sint-Petersburg pakte hij de titel.

In de finale volgt een duel met Zverev, die in Shanghai zijn beste vorm van het jaar lijkt te hebben gevonden. De Duitser nam met 6-3 en 6-4 afstand van de Italiaan Matteo Berrettini (ATP-13). In onderlinge duels staat het 4-1 voor Zverev.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden