Home » WTA » Mertens en Sabalenka stunten en veroveren dubbeltitel in Indian Wells

Mertens en Sabalenka stunten en veroveren dubbeltitel in Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Indian Wells (Verenigde Staten, Premier) hebben Elise Mertens (WTA D-11) en Aryna Sabalenka (WTA D-65) voor een stunt gezorgd in de finale. Ze waren in twee sets te sterk voor de topreekshoofden.

Mertens en Sabalenka stonden in de finale tegenover topreekshoofden Barbora Krejcikova (WTA D-2) en Katerina Siniakova (WTA D-1). Het Belgisch-Wit-Russische duo vormde de hele week een prima tandem en ook in de finale lieten ze knap tennis zien. De eerste set ging met 6-3 naar Mertens en Sabalenka.

Ook in de tweede set bleven Mertens en Sabalenka sterk presteren, ze gingen twee keer door de opslag van Krejcikova en Siniakova en haalden de set met 6-2 binnen. De partij duurde iets meer dan één uur. Voor Mertens is het de achtste dubbeltitel uit haar carrière, het is haar eerste titel samen met Sabalenka.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden