Home » US Open » Grand Slam » Mertens en Sabalenka zonder setverlies naar kwartfinale US Open

Mertens en Sabalenka zonder setverlies naar kwartfinale US Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA D-7) en Aryna Sabalenka (WTA D-15) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de US Open (Verenigde Staten, Grand Slam). Ze lieten geen steken vallen in hun partij in de derde ronde.

Vierde reekshoofden Mertens en Sabalenka walsen door het dubbeltoernooi. In de achtste finales stonden ze tegenover de Zwitserse Viktorija Golubic (WTA D-251) en de Spaanse Sara Sorribes Tormo (WTA D-69). De eerste set ging met 6-3 naar het Belgisch-Wit-Russische paar.

In de tweede set waren beide duo’s aan elkaar gewaagd. Op het einde van de set trokken Mertens en Sabalenka met 7-5 het laken naar zich toe. De partij duurde 1 uur en 21 minuten. Hun tegenstandsters in de kwartfinale zijn nog niet bekend. Ook vorig jaar stond Mertens in de kwartfinale van het dubbelspel in New York, toen speelde ze samen met Demi Schuurs.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden