Home » WTA » Mertens sleept ticket voor WTA Elite Trophy in Zhuhai in de wacht

Mertens sleept ticket voor WTA Elite Trophy in Zhuhai in de wacht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA-19) mag voor het tweede jaar op rij deelnemen aan de WTA Elite Trophy in Zhuhai. Aan de zogenaamde B-Masters nemen twaalf speelsters deel.

De WTA Elite Trophy vindt van 22 tot 27 oktober plaats in Zhuhai. Net als vorig jaar mag Mertens deelnemen aan de B-Masters. Ook Madison Keys (WTA-14), Sofia Kenin (WTA-15), Aryna Sabalenka (WTA-16), Petra Martic (WTA-17), Alison Riske (WTA-20) en Donna Vekic (WTA-21) zullen van de partij zijn. De WTA mag nog vier tickets én een wildcard uitdelen.

Bij de loting worden de twaalf speelsters in vier groepen van drie onderverdeeld, waarvan de groepswinnaressen doorstoten naar de halve finales. Vorig jaar schreef Ashleigh Barty (WTA-1) de WTA Elite Trophy op haar naam, Mertens geraakte ze niet door de groepsfase. Eén week later mag Mertens samen met Sabalenka deelnemen aan de WTA Finals in Shenzhen in het dubbelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden