Home » ITF » Minnen grijpt naast tweede finale op rij in Antalya

Minnen grijpt naast tweede finale op rij in Antalya

Op het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, $ 15 000) heeft Greet Minnen (WTA-660) zich niet kunnen plaatsen voor de finale. Ze ging nipt onderuit na drie zware sets.

Het was nipt maar Minnen heeft de halve finale tegen Federica Bilardo (WTA-601) niet kunnen winnen. Dankzij een vroege break in de openingsset wist de Belgische op een set voorsprong te komen. Ook in de tweede manche had Minnen de beste papieren na enkele breaks heen en weer.

Bij een 5-4 stand mocht Minnen serveren voor de wedstrijd en stond op twee punten van de finale. De Italiaanse wist echter opnieuw te breaken en won de set uiteindelijk in de tiebreak.

In de derde en beslissende set kwam Minnen nog terug van een break achterstand maar kon zich niet meer terug in de wedstrijd knokken na een tweede break. Na een uitputtingsslag van 2 uur en 56 minuten moest Minnen inpakken met 6-4, 6-7(4) en 4-6.