Home » WTA » Minnen zet punt achter seizoen

Minnen zet punt achter seizoen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-125) zal dit seizoen niet meer in actie komen. Onze landgenote moet passen voor de laatste toernooien van het jaar omwille van een blessure.

2019 was het jaar van de doorbraak voor Minnen. Ze sloot 2018 af op de 316e plaats en klom dit jaar op naar een career high van WTA-120. Ze won het ITF-toernooi van Yokohama (W25) en bereikte vanuit de kwalificaties de kwartfinale op het WTA-toernooi van Hobart, een kunstje dat ze nog eens herhaalde in Rosmalen. In Tashkent kwam ze voor het laatst dit seizoen in actie.

Minnen maakte op social media bekend dat ze een punt zet achter het seizoen: “Door een blessure kan ik dit jaar geen toernooien meer spelen. Het is niet de manier waarop ik mijn seizoen wou beëindigen, maar 2019 blijft een fantastisch jaar! Nu is het tijd voor wat rust en dan start de voorbereiding voor 2020. Ik kan niet wachten om opnieuw te spelen.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden