Home » Grand Slam » Wimbledon » Murray en Serena Williams succesvol in debuut dubbel gemengd

Murray en Serena Williams succesvol in debuut dubbel gemengd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Andy Murray (ATP D-148) en Serena Williams (Geen Dubbelranking) hebben op Wimbledon hun debuut samen succesvol ingezet. Op Centre Court toonden ze hun talent en klopten ze vlot hun tegenstanders.

Op Wimbledon was er op Centre Court op zaterdag een speciale afsluiter. Ex-Wimbledonwinnaars Andy Murray en Serena Williams traden samen aan in het gemengd dubbelspel.

Murray en Williams keken het Duits-Chileense duo Andreas Mies (ATP D-24) en Alexa Guarachi (WTA D-64) in de ogen. De ervaren publiekslievelingen pakten de zege met de vingers in de neus. Na 1 uur en 16 minuten hadden Murray en Williams de zege beet met 6-4 en 6-1.

Beide spelers kwamen vandaag trouwens nog een extra keer in actie. Williams (WTA-10) plaatste zich voor de achtste finale in het enkelspel na een zege tegen de Duitse Julia Goerges (WTA-17). Murray werd in het dubbelspel bij de mannen uitgeschakeld in de tweede ronde.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden