Home » ATP » Murray heeft lovende woorden voor Coppejans: “Hij zou meer op hardcourt moeten spelen”

Murray heeft lovende woorden voor Coppejans: “Hij zou meer op hardcourt moeten spelen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Brit Andy Murray (ATP-243) werd in de eerste ronde van de European Open in Antwerpen (ATP 250) uitgedaagd door Kimmer Coppejans (ATP-158). Na afloop had de drievoudig grandslamwinnaar mooie woorden voor onze landgenoot.

Murray was na afloop van zijn nipte winst niet helemaal tevreden met zijn eigen spel: “Ik was niet zo blij met mijn spel, ik hoopte dat ik beter zou geserveerd hebben. Het ontbrak me wat aan killer instinct”.

Over Coppejans had de Brit niets dan lof: “Hij speelde erg goed en zette me onder druk. Ik snap niet waarom hij niet meer op hardcourt speelt, het zou zijn service ten goede komen. In de kwalificaties van de Grand Slams was hij er steeds dichtbij, hij heeft zeker de kans om door te breken en de top honderd te halen.”

Murray gaf toe dat hij het vooral in de tweede set lastig had: “Hij kwam op voorsprong en toen was ik toch wat bezorgd, bij 5-4 en 6-5 serveerde hij erg sterk en dwong hij een tiebreak af. Daarin slopen er wat foutjes in zijn spel en zo kon ik de klus afmaken.”

[alert type=”info” title=”Tickets”]Wil je graag tickets voor de European Open? Klik hier![/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS