Home » ATP » Murray onthult naam van zoontje

Murray onthult naam van zoontje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Eind oktober werd Andy Murray voor de derde keer vader. In een interview met de Britse pers onthulde Murray de naam van zijn zoontje.

Twee weken na zijn titel op de European Open in Antwerpen beviel Murray’s vrouw Kim Sears van een derde kindje. Het zoontje kreeg de naam Teddy Barron Murray. “Zelf ben ik niet zo’n fan van de middelste naam Barron, maar die van mijn vader, grootvader en voorouders was Barron en daarom bewaar ik hem. Mijn vrouw vond ook dat het goed bij Teddy paste”, aldus de Schot.

Murray heeft al twee dochtertjes: Sophie (3 jaar) en Edie (1 jaar). “We hebben het druk in ons gezin, maar alles gaat goed. We slagen er zelf in om te slapen en de meisjes zijn fantastisch met hun broertje. Ik hoop dat ik nog een paar jaar kan spelen zodat ze me nog kunnen zien tennissen”, vertelde Murray aan de pers.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden