De vier halve finalisten bij de mannen zijn bekend. Wie houdt Rafael Nadal ervan zichzelf op te volgen? Favoriet is hij zeker en vast, maar hoeveel kans maakt hij nu exact om te winnen?

Op Ladbrokes kan je terecht voor allerlei informatie om dit te berekenen en met jouw tenniskennis kan je er ongetwijfeld ook winst maken. Als we op Ladbrokes.be kijken zien we dat een speler als Marco Cecchinato een notering heeft van 26.00* om Roland Garros te winnen. Dit wil zeggen dat wanneer je € 10 zou inzetten op eindwinst voor de Italiaan, je € 260 terugkrijgt indien hij met de titel aan de haal gaat. Als je dit omzet in percentages weet je dat Ladbrokes.be 3,84%* kans om te winnen toeschrijft (1 x 26)/100. Misschien schat jij hem wel hoger in?

Het is ook altijd mogelijk om strategisch te spelen en een deel van je opbrengst te veilig te stellen. Stel dat je hebt gewed op een overwinning van Cecchinato tegen Dominic Thiem. Je weet dat de Italiaan altijd stevig begint aan de match en Thiem meestal even moet warmdraaien. Wanneer Cecchinato de eerste set heeft binnengehaald weet je echter dat Thiem pas echt onder stoom zal raken en het moeilijk zal worden voor de Italiaan.

De kans bestaat dus dat je je weddenschap zou verliezen. Op Ladbrokes.be bestaat de mogelijkheid om op het moment dat je winst maakt te incasseren. Deze mogelijkheid heet cash-out en je beslist dus als het ware om op je hoogtepunt te stoppen. Als je een weddenschap van € 10 hebt geplaatst op Cecchinato aan een notering van 3,50* kan je dus € 35 verdienen. Maar op eender welk moment is het mogelijk de cash-out functie te gebruiken naargelang het verloop van de match. Bijvoorbeeld na winst in de eerste set is het mogelijk om € 17* af te halen. Je zou dus € 7 wint maken op die manier. Als jouw voorspelling uitkomt en Thiem effectief de volgende sets en de match wint heb je jouw winst gered!

Er zijn ook tal van andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een gecombineerde weddenschap waarbij je kan wedden op een overwinning van Nadal én van Thiem. De individuele noteringen worden dan vermenigvuldigd. Als Nadal een notering heeft van 1.50* en Thiem één van 2.00* zal je een notering krijgen van 3.00 voor jouw combinatie (1.50 x 2.00). Met een inleg van € 10 kan je dus € 30 verdienen als je weddenschap correct is.

Zin om te risicovrij te proberen? We bieden jou de kans om via Ladbrokes een weddenschap uit te testen. Als je verliest, krijg je jouw weddenschap terugbetaald. Als je wint wordt je winst verdubbeld. Ongetwijfeld de beste manier om te genieten van de finalewedstrijden van Roland Garros. Klik snel hier!

* De hierboven beschreven noteringen in dit artikel zijn fictief, net zoals hun mogelijke winsten.

Deel:

Over de redacteur

Algemene coördinatie

Volg Christophe op Twitter of stuur een mail naar christophe.moons@tennisplaza.be.