Home » Geen categorie » Nadal trekt zich terug uit Acapulco

Nadal trekt zich terug uit Acapulco

Nadal trekt zich terug uit Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Rafael Nadal (ATP-2) heeft zich moeten terugtrekken uit het ATP 500-toernooi van Acapulco (Mexico, $ 1 789 445). Hij heeft opnieuw last van de blessure die hem deed opgeven op de Australian Open. 

Vannacht zou de langverwachte terugkeer zijn van de Spanjaard die in de kwartfinale van de Australian Open ruim een maand geleden voor het laatst in actie kwam. In de vijfde set moest Nadal opgeven door een blessure aan zijn rechterheup. Hij kreeg van de dokter goede papier en maakte de afreis naar Acapulco waar hij de titel twee keer eerder naar huis kon nemen.

Een tegenvaller voor de Spanjaard en de fans want Nadal kwam niet in actie.

“Dit is moeilijk, natuurlijk. Gisteren tijdens de training voelde ik iets. Deze ochtend ging ik naar het ziekenhuis om het te laten onderzoeken, een MRI te laten doen, en er zit nog steeds vocht daar. Nu moet ik bijkomende testen laten doen om precies na te gaan wat er aan de hand is”, aldus Nadal op een persconferentie.

“De plaats is vergelijkbaar als in Australië dus we moeten zeker zijn van wat er aan de hand is. We gaan hard werken om zo snel mogelijk terug te keren. De dokters vertelden me dat ik niet kon spelen omdat het risico bestaat dat de blessure erger wordt.”

Of deze blessure hem uit Indian Wells en Miami houdt, is nog niet geweten.

 

 

koen

koen

Meer nieuws