Het deelnemersveld van de BNP Paribas Fortis Champions krijgt stilaan vorm. Naast John McEnroe en Kim Clijsters bevestigden ook drie andere toppers hun deelname aan het ATP Champions Tour event in Brussel.

Van 24 tot 26 mei strijkt de ATP Champions Tour opnieuw neer in België. In de David Lloyd Club in Brussel wordt een tennisdorp opgetrokken en het publiek krijgt er drie dagen toptennis te zien. Zoals Tennisplaza eerder al berichtte, zal ook Xavier Malisse van de partij zijn. Ook Henri Leconte en Thomas Enqvist vervolledigen de affiche, naast de al eerder aangekondigde John McEnroe.

Malisse zette in 2013 een punt achter zijn succesvolle carrière, waarin hij drie ATP-titels won en de negentiende plaats op de wereldranglijst bereikte. Leconte is een topentertainer op en naast het veld, en een publiekstrekker op de Champions Tour. De Zweed Enqvist speelde in 1999 de finale van de Australian Open, en is het voormalig nummer vier van de wereld.

Naast de mannenwedstrijden op donderdag, vrijdag en de finale op zaterdag, staat er ook elke dag een gemengd dubbel op het programma. Daarin komen Kim Clijsters, Dominique Monami en Sabine Appelmans in actie.

Meer info

De BNP Paribas Fortis Champions vinden plaats van 24 t.e.m. 26 mei 2018 in David Lloyd Club in Brussel. Meer info op www.championsclassic.be

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.