Home » ATP » Opnieuw tegenslag voor Murray bij comeback

Opnieuw tegenslag voor Murray bij comeback

Opnieuw tegenslag voor Murray bij comeback

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De comeback van Andy Murray (ATP-329) blijft moeizaam verlopen. Op het ATP-toernooi van Winston-Salem (Verenigde Staten, ATP 250) verloor de Brit nipt van de Amerikaan Tennys Sandgren (ATP-73) in de eerste ronde.

Murray maakte vorige week in Cincinnati zijn comeback in het enkelspel, maar moest daar zijn meerdere erkennen in Richard Gasquet (ATP-34). De Brit kreeg een wildcard voor het toernooi van Winston-Salem, maar geraakte niet voorbij Sandgren in de eerste ronde. De Amerikaan trok in een felbevochten partij nipt met 7-6 (8) en 7-5 het laken naar zich toe.

Murray weigerde een wildcard voor de US Open en past ook voor het dubbelspel op het laatste grandslamtoernooi van het jaar. De Brit wil zich volop richten op het enkelspel, en overweegt om Challengers te gaan spelen: “Het is me vrij duidelijk wat mijn huidige niveau is. Om echt competitief te zijn op de ATP-tour moet ik meer wedstrijdritme hebben en daarom overweeg ik deel te nemen aan een challengertoernooi. Vandaag speelde ik al beter dan in Cincinnati, het gaat de goede richting uit maar ik heb nog veel werk voor de boeg”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws