Home » WTA » Osaka en Thiem triomferen in Peking

Osaka en Thiem triomferen in Peking

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Japanse Naomi Osaka (WTA-4) heeft het WTA-toernooi van Peking (China, WTA International) op haar naam geschreven. Bij de mannen (ATP 500) greep Dominic Thiem (ATP-5) de eindwinst.

Osaka stond in de finale tegenover nummer één van de wereld Ashleigh Barty (WTA-1). De Australische nam de beste start en pakte de eerste set met 3-6. Daarna kantelde de partij en trok Osaka met 6-3 en 6-2 het laken naar zich toe. Voor de Japanse is het de derde titel van het jaar na winst op de Australian Open en in Osaka vorige week.

In het mannentoernooi kregen we een finale tussen topreekshoofd Thiem en de als derde geplaatste Stefanos Tsitsipas (ATP-7). De Griek won de eerste set met 3-6 en kwam ook op een break voorsprong in de tweede set. Toen ging de Oostenrijker echter op én over zijn tegenstander. Thiem domineerde de verdere partij en na 2 uur en 11 minuten stond de 3-6, 6-4 en 6-1 eindstand op het scorebord. Het is de vierde titel van het jaar voor Thiem.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden