Home » Grand Slam » Roland Garros » Poll: Dit worden volgens jullie de kampioenen van #RG16

Poll: Dit worden volgens jullie de kampioenen van #RG16

Poll: Dit worden volgens jullie de kampioenen van #RG16

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Net voor de start van Roland Garros 2016 vroegen we jullie wie volgens jou over twee weken de trofee op Roland Garros in Parijs mag mee naar huis nemen. Uit de resultaten blijken er toch twee favorieten te zijn.

De vrouwen

Met meer dan 55 % van de stemmen was het bij de vrouwen heel duidelijk. Er is maar één favoriete en dat is de eeuwige Serena Williams (WTA-1). Zij die niet in La Williams geloven, zetten hun geld vooral in op Simona Halep (WTA-6; 14 %), op de voet gevolgd door Gabriñe Muguruza (WTA-4; 11 %) en Victoria Azarenka (WTA-5; 11 %).

[visualizer id=”27058″]

De mannen

Bij de mannen lijkt het een stuk spannender te gaan worden. Rafael Nadal (ATP-4) kan op een meerderheid van de stemmen rekenen (32 %), maar wordt op korte afstand gevolgd door Novak Djokovic (ATP-1; 22 %) en Andy Murray (ATP-2; 19 %). Toch zien er ook heel wat David Goffin (ATP-13) stunten door de titel mee naar huis te pakken (16 %). Nog straffer zou het zijn als die bijna 3 % van de mensen gelijk zou krijgen die gokken dat niemand minder dan Roger Federer met de titel gaat lopen (ATP-3).

[visualizer id=”27055″]

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws