Al meer dan een jaar jaagt Serena Williams (WTA-11) op haar 24e grandslamtitel. De 37-jarige Amerikaanse was er twee keer bijzonder dicht bij, maar op Roland Garros ging ze roemloos tenonder in de derde ronde. Moet ze de hoop stilaan opgeven?

Het blijft toch één van de hamvragen in het vrouwentennis: slaagt Serena Williams er nog in om het magische record van 24 grandslamtitels van Margaret Court te evenaren (en te breken). Het had er vorig jaar alle schijn van, want zowel op Wimbledon als op de US Open stond het voormalige nummer één van de wereld in de finale. In Londen bleek Angelique Kerber (WTA-6) echter te sterk en in New York moest ze de duimen leggen voor Naomi Osaka (WTA-1).

Dit jaar loopt het heel wat minder voor Williams, met slechts een kwartfinale op de Australian Open als uitschieter. Op Roland Garros liet ze zich vorige week in de derde ronde nog verrassen door landgenote Sofia Kenin (WTA-30). Het was al geleden van Wimbledon 2014 dat Williams in een Grand Slam er zo vroeg uitvloog.

En dus rijst de vraag of Williams op haar 37e nog wel in staat is om een grandslamtitel binnen te rijven. Wat denk jij? Laat het ons weten via de poll hieronder!

Zal Serena Williams (37) nog een grandslamtitel binnenrijven?

Resultaten

Laden ... Laden ...
Deel:

Over de redacteur

Hoofdredacteur

Volg Steven op Twitter of stuur een mail naar Steven.Gijbels@tennisplaza.be