Ronny Van Langendonck, redacteur voor Tennisplaza België en gewezen coach van Joachim Gérard (ITF Wheelchair-7) en Jef Vandorpe (ITF Wheelchair-25), organiseert op 25 en 26 november mee Wheels for life ten voordele van ‘Music for life’ en G-tennis.

Het evenement gaat door op AZUA Tennis in Wilrijk (Antwerpen). Op het programma staan tennis initiaties, een diner, een feestje én een recordpoging. De bedoeling is om een rolstoeltennismarathon van maar liefst 30u non stop te houden. Hiervoor kan iedereen inschrijven want het is de bedoeling dat bezoekers die willen een half uurtje met een rolstoelatleet tennissen. Per half uur betaal je vijf euro.

“Twee jaar geleden zette AZUA haar schouders al eens onder de ‘Music for life’-actie, toen ten voordele van de CliniClowns”, vertelt de organisatie. “Deze keer werken we samen met Tennis Vlaanderen en zoeken we het in onze eigen tennisregionen.”

“We willen G-tennissers, tennissers met een mentale of fysieke beperking, ondersteunen. Met het geld dat we inzamelen gaat Forest Wheels vzw rolstoelen aankopen en ter beschikking stellen van alle clubs en tennissers die er gebruik van willen en kunnen maken.”

Voor wie geen moment van de Davis Cup-finale wil missen, zal er een groot scherm geplaatst worden.

Info en inschrijven

Meer informatie over de invulling van het evenement en hoe je jezelf ervoor kan inschrijven, vind je hier.

Deel:

Over de redacteur

Algemene coördinatie

Volg Christophe op Twitter of stuur een mail naar christophe.moons@tennisplaza.be.