Home » Geen categorie » Scholsen op een drafje naar tweede ronde in Sharm El Sheikh

Scholsen op een drafje naar tweede ronde in Sharm El Sheikh

Scholsen op een drafje naar tweede ronde in Sharm El Sheikh

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi van Sharm El Sheikh (Egypte, $ 15 000) heeft Hélène Scholsen (WTA-514) vlot de eerste ronde gewonnen. In het dubbelspel staat ze in de kwartfinale. 

Scholsen moest het in de openingsronde opnemen tegen de Indische Natasha Palha (WTA-860). De Belgische ging als een wervelwind van start en won de openingsset in geen tijd met 6-0. Aan het begin van de tweede manche moest ze haar opslag inleveren, maar maakte dit slippertje al gauw weer goed. Na slechts 51 minuten stond de 6-0, 6-2 winst voor de Belgische vast. In de volgende ronde wacht Joanne Zuger (NG) die Lara Salden (WTA-1016) klopte in de eerste ronde.

In het dubbelspel kon Scholsen (WTA D-485) zich samen met Bojana Marinkovic (WTA D-527) plaatsen voor de kwartfinale van het dubbelspel. Het als derde geplaatste duo won met 6-1 en 7-5 van Nuria Parrizas-Diaz (WTA D-1044) en Karolina Berankova (WTA D-1028).

Axana Mareen (NG), die de kwalificaties in het enkelspel niet kon overleven, ging samen met Lara Salden (WTA D-824) nipt onderuit in de eerste ronde van het dubbelspel. Sina Zuger (NG) en opnieuw Joanna Zuger (NG) wonnen met 4-6, 6-0, 6-10.

koen

koen

Meer nieuws