Home » Geen categorie » Scholsen verschalkt Bovy in Caïro

Scholsen verschalkt Bovy in Caïro

Scholsen verschalkt Bovy in Caïro

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi in Caïro (Egypte, $ 15 000) heeft Hélène Scholsen (WTA-442) het Belgisch duel tegen Margaux Bovy (WTA-874) gewonnen. Bovy (WTA D-912) stoot wel door naar de halve finale in het dubbel. 

Het was de eerste keer dat deze Belgische dames het tegen elkaar moesten opnemen op het ITF-circuit. Scholsen, het tweede reekshoofd, was de betere van de twee in de Egyptische hoofdstad. Na 1u38 stond de dubbele 6-3 op het scorebord. Zo neemt Scholsen revanche voor haar verloren dubbelwedstrijd tegen Bovy. De volgende tegenstander van Scholsen wordt de Servische Bojana Marinkovic (WTA-631) in de kwartfinale. Scholsen klopte de Servische al een keer op weg naar de titelwinst eerder dit jaar in Caïro.

Bovy mocht daarna nog aan de slag in het dubbelspel. Samen met de Georgische Mariam Bolkvadze (WTA D-649) speelden ze Swara Kulkarni (NG) en Anastasiya Klymenko (NG) naar huis met 6-4 en 6-3. De volgende tegenstanders voor een plek in de finale zijn Melissa Morales (WTA D-1011) en Kirsten-Andrea Weedon (WTA D-918).

koen

koen

Meer nieuws