Home » WTA » Serena Williams is lovend: “Proficiat Kim, je inspireert me”

Serena Williams is lovend: “Proficiat Kim, je inspireert me”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Na afloop van de eerste wedstrijd van Kim Clijsters regende het positieve reacties op Twitter. Onder andere Serena Williams (WTA-9) en Jimmy Connors waren erg enthousiast.

Serena weet wat het is om als mama terug te keren op het WTA-circuit, en de Amerikaanse keek dus ook uit naar de ‘Kimback’. Op Twitter toonde de Amerikaanse haar bewondering: “Echt waar, ik ben zo zo trots op Kim Clijsters. Je insipreert me. Wow, gewoon wow. Proficiat, je deed het echt geweldig”.

Ook achtvoudig grandslamkampioen Connors was trots: “Wat een goede start van Kim Clijsters. Blijf werken en laat je niet ontmoedigen. Ik ben blij om je terug te zien en kijk uit naar wat nog komen zal.”

Conchita Martinez, coach van Garbiñe Muguruza (WTA-16), kon de comeback van dichtbij meemaken: “Leuk om je terug op de court te zien, je haalde een geweldig niveau. Maak er een heel goed seizoen van”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER